Видеотека лов и риболов

02 – Сафари в Австралия и Азия

В тези пилотни епизоди на Сафари Сийзън ще обиколим цялото земно кълбо и някои от най-интересните ловни дестинации. Ще започнем като за секунди ще прекосим половината земно кълбо, за да се включим в лова на биволи и екзотични видове антилопи в Австралия. Ще си поиграем със скачащите крокодили, след което ще отлетим за Азия. Ще минем през планините Таурус в Турция, за да се огледаме за козирози. Ще направим и няколко високопланински прехода в Кавказките планини в Русия.
В пилотните епизоди ни предстоят още много вълнуващи моменти в нашето околосветско сафари. Ще продължим с лов на мечки в Магадан, след което ще посетим 10 държави в Европа, за да видим какво е да се ловува на Европейския континет. И накрая ще завършим нашето приключение в една от 8-те държави в Африка, които ще посетим в търсенето на изключителни трофейни животни и екзотични ловни дестинации.
Пригответе се за шеметна надпревара с времето, защото в рамките на два часа ще обиколим цялото земно кълбо, за да добием глобална представа за приноса на ловците в опазването на дивата природа и ловуваните видове.

Новите предложения

Подобни предложения

error: Content is protected !!