Видеотека лов и риболов

Прасета и ловци

Прасета и ловци еп 42 – Прасета и крокодили в Южна Африка

В този епизод на Прасета и ловци се пригответе за едно „горещо“ сафари с минусови температури в Африка, където заедно с прочутия ловец с лък – Гари Богнър ще преследваме европейски диви прасета и Южноафрикански крокодили. Не пропускайте този епизод на Прасета и ловци, изпълнен с барутни изпарения и летящи стрели. Бъдете заедно с нас , за да видите как ловеца с лък е преследван от разярена лъвица. Ще узнаете и дали дивите прасета в Южна Африка могат да издържат на изстрел с 80 паундов лък.

Виж още »

Прасета и ловци еп 43 – Прасеубиецът и Поразяващата ръка

В следващия епизод на „Прасета и ловци“ ще видим многобройните точни попадения на „Поразяващата ръка“ с неговия „Прасеубиец“. Ще присъстваме на няколко гонки за диви прасета, в които ще станем свидетели на истински екшън от прелитащи през пусиите десетки диви прасета. Колко от тях ще останат след точните попадения на виртуозния стрелец, ще разберете при следващата ни среща посветена на лова на гонки за диви прасета през есента.

Виж още »

Прасета и ловци еп 44 – Глигани и мечки в Родопите

В този епизод на „Прасета и ловци“ ще придружим няколко ловеца в ловното им приключение в Родопите в издебването на сръндаци и големи глигани от чакало. Ще видим и забавни кадри с кафяви мечки и ще узнаем как точно еколозите са констатирали, че кафявата мечка е застрашен вид в България. Ще станете свидетели и на отстрелването на глигани, оценени със златни медали. Не пропускайте следващия епизод на Прасета и ловци, за да почувставте тръпката от бързите изстрели по бягащите глигани, както и възбудата от очакването на големите трофейни животни на чакало.

Виж още »

Прасета и ловци еп 45 – Лов на анадолски глигани

В този епизод на „Прасета и ловци“ ще видим лов на гонки в Турция. Заедно с група ловци от България ще поемем по скалистите урви и обширни ловни полета на Анадола. Ще преследваме прасетата заедно с гоначите и кучетата по трудния терен. Ще издебваме промъкващите се край ловците прасета и ще видим многобройни атрактивни ловни ситуации.

Виж още »

Прасета и ловци еп 46 – Прасета и елени в Турция

В този епизод ще придружим Арчи за да видим как добре познатия ни ловец ще се сдобие с новия световен рекорд за Елен, отстрелян с лък. Бъдете с нас за да видите как турския професионален ловец ще примамва елените през любовния им период .Ще успее ли Арчи да се промъкне достатъчно близо до ревящите елени, за да свали със своя лък голямото животно? Ще разберете в следващите, изпълнен с барутни изпарения и летящи стрели епизоди от поредицата „Прасета и ловци“.

Виж още »

Прасета и ловци еп 47 – Украински лов на глигани и елени част 2

В следващия епизод на Прасета и ловци ще видим продължението на един изключително динамичен лов на гонки на диви прасета в горите на Стара планина. А нашият екип ще ви направи свидетели на тридневната ловна слука на 7 ловци, които ще успеят да повалят няколко прасета на гонки и няколко изключителни трофейни елена. Освен на гонките за прасета, ще станем свидетели и на необичаен улов на един ловец по време на лов за сръндак. Лисицата носеща уловеното от нея прасе в устата си ще бъде на свой ред ловувана от нашия гост. Ще видите един обикновен ловен уикенд в България, завършил с необикновен успех за нашите гости от Украйна. България е оставила траен отпечатък върху картата на ловна Европа със своите красиви планини и рекордни трофейни постижения за дива свиня и благороден елен и в този епизод ще разберете защо.

Виж още »

Прасета и ловци еп 32 – Зимни глигани по руски

В този епизод ще видим близките срещи на Арчи Несбит с групи диви прасета по време на зимни гонки. Ще успее ли известният ловец да уцели със своя лък бясно препускащите през гората прасета? Ще видим също и ловните подвизи на вече добре познатите ни ловци от Русия. Колко прасета ще успеят да свалят в пресният сняг и дали няма да окупират всички места в ловната ни класация с перфектни изстрели? Бъдете с нас и следващия път, за да станете свидетели на ловните подвизи на руската троица. Не пропускайте следващия динамичен, изпълнен с изстрели и препускащи прасета, вълнуващ, зимен епизод от смъртоносната среща между Прасета и ловци.

Виж още »
error: Content is protected !!