Видеотека лов и риболов

Прасета и ловци

Прасета и ловци еп 01 – Есенни глигани

В днешния епизод ще видите един изключително динамичен лов на гонки за диви прасета в горите на стара планина. Ловната дестинация любима на хиляди европейци се намира в България. А нашия екип ще ви направи свидетели на двудневната ловна слука на 12 ловци които ще успеят да повалят 32 прасета включително и 5 златни медалисти с големи и масивни трофейни зъби.

Виж още »

Прасета и ловци еп 02 – Глигани на ход през зимата

В този епизод ще проследим ловът на двама ловци от германия които ще се опитат на ход и чрез издебване от чакало да се сдобият с трофейни зъби на глиган от 24 сантиметра нагоре което си е златен медал. Единияг от двамата ще тръгне на ход и ще ловува чрез издебване а другият ще се качи в добре оборудвано чакало и от там ще наблюдава и евентуално ще стреля по голямо и потенциално златно трофейно животно. Шансовете и на двамата са много добри но нека видим, кой ще се справи по-добре с ловната задача.

Виж още »

Прасета и ловци еп 03 – Майсторски изстрели по глигани

В този епизод ще видите продължението на един изключително динамичен лов на гонки за диви прасета в горите на стара планина. Ловната дестинация любима на хиляди европейци се намира в България. А нашия екип ще ви направи свидетели на двудневната ловна слука на 12 ловци които ще успеят да повалят 32 прасета включително и 5 златни медалисти с големи и масивни трофейни зъби.

Виж още »

Прасета и ловци еп 04 – Брадавичести прасета и космати глигани

В този епизод наПрасета и ловци ще се впуснем в едно ловно приключение отвъд границите на познатия ловен свят. Ще навлезнем в новооткритите за лов територии на Уганда. Страна, доскоро сочена от всички като най-несигурната и опасна дестинация за туризъм в света. Днес заедно ще станем свидетели на огромният прогрес, който трудолюбивите и доброжелателни и най-вече гостоприемни хора на Уганда са постигнали с природните си ресурси. Страната се намира в Източно Африканското плато, заобиколена от Кения, Судан, Конго и Руанда и през нея минава Екватора. Тук ще ловуваме заедно с известния американски ловец Гари Богнър. Неговата основна цел е да открие и повали със своя лък ситатунга, импала, хипопотам и голямо прасе.

Виж още »

Прасета и ловци еп 05 – Лов на глигани по руски

В този епизод ще видите лов на гонки в Балкана, опасен сблъсък на кучета с освирепял глиган, много точни изстрели от опитните руски ловци, за които всеки изстрел е попадение. Не пропускайте този епизод, изпълнен с динамиката на близките срещи на ловци и гоначи с дивеча.

Виж още »

Прасета и ловци еп 06 – Глиги срещу зъби и австралийски прасета

В епизода ще отскочим за малко до Австралия. Заедно с известния ловец с лък Арчи Несбит ще ловуваме на биволи и диви прасета в далечните територии, обитавани от аборигените. Не пропускайте този, изпълнен с барутни изпарения, летящи стрели и куршуми, ловен екшън.

Виж още »

Прасета и ловци еп 07 – Гоначи и снайперисти

В този епизод на Прасета и ловци ще видите как добрата маскировка може да ви направи невидими за дивите животни в гората. Ще видим няколко трофейни глигана, паднали от точните ръце на ловците по време на гонки. Ще узнаем обичат ли вълците да ловуват прасета или просто изчакват да отминат гонките, за да вземат своя пай от лова на хората.

Виж още »

Прасета и ловци еп 08 – Зимни гонки за диви прасета

В този епизод на Прасета и ловци отново се пригответе за ловния екшън по време на гонки, много изстрели и бягащи прасета през гъстите шубраци. Това е типичният лов на гонки през есента, но какво се случва по време на гонки през зимата, когато шумата е изпопадала и няма какво да прикрие бясно препускащите по белия сняг черни, диви прасета. Ще успеят ли и ловците да останат незабелязани за глиганите, ще разберете в следващия динамичен епизод на Прасета и ловци.

Виж още »

Прасета и ловци еп 09 – Лов на глигани по турски

В този епизод на Прасета и ловци ще участваме заедно с група италиански ловци в трудния високопланински лов на гонки за диви прасета в Турция. Очакват ни интересни ловни ситуации, множество точни изстрели по бягащи като кози по скалите глигани.

Виж още »

Прасета и ловци еп 10 – Биволи и брадавичести прасета

В този епизод ще се пренесем в тревистите равнини на Уганда, където успешното сафари на двама ловци, ще започне с повалянето на два бивола в рамките на минута и ще завърши с успешния отстрел на голямо брадавичесто прасе. Ще успеят ли ловците да отърват местнити от опасен бивол, нападащ хората, ще узнаете в следващия епизод на Прасета и ловци.
Бъдете с нас и следващия път, за да видите и усетите ловната страст на хората по света, обединени от ловното преследване между кучета, прасета и ловци.

Виж още »
error: Content is protected !!