Видеотека лов и риболов

Дистрибутор – общи условия

Общи условия за парньорска програма

Ако притежавате сайт, на който можете да предлагате нашата видеотека и телевизия, вие сте добре дошли да кандидатствате за нашата партньорска програма. Регистрацията за нашата партньорска програма е бърза и лесна и можете да започнете да печелите от вашият сайт още днес !
Комисионните се изплащат през PayPal или по банка в началото на всеки отчетен период /месец/, ако сумата с натрупване е повече от 50 лв. Ако сумата е по-малко от 50 лв, остава в баланса ви за следващия месец. В общият случай комисионните са 20% от платената сума без ДДС. Срокът на специалните линкове за проследяване на комисионни от Вашите клиенти е 60 дни. След това можете да подновите линковете с нови от вашия акаунт. Запазваме си правото да променяме цените на абонаментите.

Всеки одобрен партньор получава собствено място на сайта, където може да следи движението на своите клиенти и баланса в акаунта си. В същия акаунт можете да създавате и копирате вече готови специални линкове носещи вашия партньорски номер. Тези линкове могат да бъдат свързани с банери, имейли, или специални талони за намаление. Промоционалните талони се създават от нас и ви се предоставят допълнително.
Всяко посещение на нов клиент чрез вашите линкове се отчита веднага в акаунта ви дори и това да не е новорегистриран абонат. При регистрация на нов зрител/абонат той има право на 7 дни пробен период, в който не се удържа сума за неговия абонамент. След изтичането на тези 7 дни той става пълноправен член на видеотеката и неговата абонаментна такса се уполучава в сметката ни. Общо 15 дни след първоначалната регистрация сумата за вашата комисионна ще постъпи във вашият акаунт. За повече информация можете да се обаждате на 0899812590.

В момента абонамента за един месец е 7 лв // а за една година е 77 лв. Съответно вашата комисионна ще бъде за 1 клиент/месец – 1,4 лв; 1 клиент/год – 15,4 лв. В момента в България има над 300 000 ловци,риболовци и любители на дивия свят, колко от тях минават през вашият сайт?
Ако вече сте регистриран партньор можете да вземете от вашият партньорски акаунт вашите рекламни материали. На страницата, на която се намирате горе в дясно можете да видите пример за един такъв банер. Кодът, който ще вземете съдържа вашият уникален номер, който ще отчита комисионната ви за клиентите идващи през този банер.

ВИДЕОТЕКА

ЛОВ, РИБЛОВ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ВИДЕО ПО ПОРЪЧКА ПО САФАРИ ЧЕНЪЛ

error: Content is protected !!